Kako da se na najbolji način pripremite za pronalaženje svoje venčanice iz snova?

Iako vam deluje da ćete venčanicu odabrati poprilično lako, međutim, ukoliko ne napravite jasan plan i ne preduzmete prave korake, odabir može biti veoma stresan momenat.

Vođeni iskustvom, devojke koje obiđu mnogo različitih salona i probaju mnogo venčanica, na kraju se toliko umore od potrage, da se odluče i uzimaju prvu venčanicu koja im je iole dobro stajala. – VELIKA GREŠKA!

Kako se i vama to ne bi desilo, podelicu sa vama iskrene savete i par koraka kako sebi da olakšate i zaista uživate u potrazi za savršenom venčanicom. ️❤

UVEK SLUŠAJTE SAMO SEBE:

Na putu do odabira one prave, imaćete oko sebe divne ljude sa divnim savetima i pregršt dobrih namera. Ali u svemu tome je jako važno da se setite da je to VAŠ dan i VAŠA venčanica i da je najvažnije da se vama dopada.

BUDITE ISKRENI PREMA SEBI:

Da ne biste bezuspešno lutali po pinterestu, raznim stranicama i salonima venčanica neplanski, neophodno je da svoje snove uskladite sa realnošću.

Moj savet vam je da otvorite svoj garderober i probate omiljenu haljinu i tako ćete znati koji kroj i u čemu se najudobnije osećate. Toga treba i da se držite.

KADA ODREDITE SVARŠEN KROJ IMAĆETE I SAVRŠENU VENČANICU:

U zavisnosti od oblika vaše figure, zavisiće i kroj vaše venčanice. Mi smo tu da vam maximalno pomognemo i zajedno da se konslutujemo, pričamo o snovima i željama i samim tim, lakše odaberemo venčanicu u kojoj ćete reći svoje DA.

PRIPREMITE SE ZA PROBU:

Moj savet je da obavezno pogledajte ponudu na sajtu www.reinaenti.rs ili instagramu (ukoliko se odlučite da posetite naš salon). Sačuvajte sve slike koje vam se sviđaju i napravite spisak. Kada to uradite i zakažete svoj termin probe koji je ostavljen samo za vas u trajanju od sat vremena, zajedno ćemo proći vašu listu želja, kroz razgovor ćemo se upoznati bolje i samim tim ćemo lakše suziti izbor i doći do one prave.

VAŠA IZABRANA VENČANICA MORA DA BUDE UDOBNA!

Ovo je jako važno, jer je to haljina u kojoj ćete provesti ceo dan i ne želite da vam taj dan prođe u neudobnosti. Zato je bitno da je venčanica dobro krojena i od visokog kvaliteta materijala. Setite se da je to vaš najvažniji dan i trebate uživati u svakom trenutku.

OBRATITE PAŽNJU NA RAD SVETSKIH POZNATIH DIZAJNERA.

Iako vam se čini da je beznadežno gledati radove svetskih poznatih dizajnera, ne dozvolite da vas možda ograničen budžet obeshrabri. Ono što je najvažnije jeste kreiranje jasne ideje o izgledu vaše venčanice iz snova. A mi smo se potrudili da neke od svetskih poznatih brendova dovedemo u naš salon samo za vas.

NEMOJTE PORUČIVATI VENČANICU PREKO INTERNETA!

Koliko vam god deluje da je wow i jos na to vas privuče cena- Moj savet vam je da nikad ne poručujete! Ne znate kako ta venčanica zaista izgleda niti da li će vam odgovarati. Morate da shvatite da je biranje venčanice jako ozbiljna stvar i ni na koji način ne treba da rizikujete. Uživo morate da probate svaki model i da se sami uverite kako vam stoji.

UČITE IZ TUĐIH GREŠAKA:

Jako je važno da se konsultujete sa prijateljicama, poznanicama, ženama koje su ovu fazu venčanja prošle pre Vas. Budite slobodne da ih pitate za preporuke salona u kojima su birale venčanice, tražite savete i prečice koje mogu da Vam olakšaju potragu. Zapišite sve ono što Vam se čini interesantno i značajno i pitajte ih šta bi uradile drugačije kada su birale venčanicu. Olakšajte sebi što više možete.

ATMOSFERA I STIL VAŠEG VENČANJA TREBA DA SE UKLAPA SA STILOM VENČANICE:

Kada odredite kako će izgledati Vaša sala za venčanje, dekoracija, cveće, pozivnice tada možete sa sigurnošću da odredite stil Vaše venčanice. Jako je bitno da atmosfera Vašeg venčanja odgovara stilu Vaše venčanice, u suprotnom nećete dobiti željeni efekat. Tek kada sve ostale faktore venčanja pažljivo isplanirate, možete se u potpunosti koncentrisati na odabir Vaše venčanice.

UVEK IMAJTE TELEFON PRI RUCI:

Dok isprobavate venčanice, lako može da se dogodi da Vam se nešto na prvu loptu ne dopadne. Onda se dešava da se ponekad pokajemo ili zbog loše percepcije usled umora, nepravedno osudimo venčanicu koja bi baš mogla da bude ona prava. Zato, pri svakoj probi venčanice, potrudite se da uslikate sebe u venčanici ili da to učini neko drugi umesto Vas. I video zapisi mnogo pomazu,jer ste u pokretu i mozete videti realno vencanicu dok se krecete. Sledećeg dana bićete odmorni i rasterećeni, pogledaćete fotografije i moći ćete da objektivno prosudite koje venčanice dolaze u obzir, a koje ne. Tako cete lakse svesti izbor na 2 modela oko koja se dvoumite i nakon toga, kada opet zakazete probu vencanica u salonu bicete konkretni i mnogo lakse cete odluciti.

VENČANICA U KOJOJ SE OSEĆATE NAJLEPŠE JE VENČANICA IZ VAŠIH SNOVA!

Kada naiđete na haljinu u kojoj se osećate najlepše, znajte da je to venčanica Vaših snova. Pored fotografija, pomoći prijatelja, saveta porodice i šire okoline, najvažniji je Vaš unutrašnji osećaj. Ako probate neku haljinu i osetite se besprekorno lepo i srećno, čestitamo Vam, pronašli ste haljinu Vaših snova i Vaša potraga je završena.

Ukoliko imate pitanja i trebaju vam informacije, budite slobodne da nas pozovete na kontakt telefon: 0658959599 i rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

Zelim sa vama da podelim i par fotografija sa svog vencanja i neke detalje koje sam ja izabrala i bila prezadovoljna. 🙂

Pusti video zapis

Deo smo tvoje bajke

Kolekcije

Hajde zajedno da stvorimo tvoj nezaboravni dan.

Iza svakog dvorca, postoji priča i verovanje. Da li je uklet, zašto je ostao napušten, da li su se dešavale zabranjene ljubavi?
Veo za buduću mladu u svim kulturama nosi drugačiju simboliku. Uz venčanicu u kulturama među kojima je i naša, prilikom crkvenog venčanja-veo se obavezno nosi.